Bondebackadagen 2019

Söndagen den 18 augusti, kl 11-14

Välkomna
till den årliga Bondebackadagen
då olika föreningar visar upp sin verksamhet
i den vackra miljön på Bondebacka

- Motala Biologiska förening,
- Biodlarföreningen
- Scouterna
- Friluftsfrämjandet
- Sändaramatörerna.

Tipstävling, provsmakning av örtte, honung,

Besök örtagården, korv med bröd och dryck, underhållning!

- A-foto kommer och visar kikare.
- Resurs- och placeringsgruppen, Motala       kommun, rekryterar familjehem mm.

Ett evenemang för hela familjen!
Välkomna!

MBF:are snickrade insektshotell

Kul, roligt, intressant och meningsfullt hade de 8
MBF-medlemmar som deltog vid tillverkningen av insektshotell med Tomas och Inger Lundqvist, Naturskyddsföreningen i Motala, som instruktörer.

2018-02-27

Gunnar Myrhede - Ny ordförande

Vid styrelsemöte den 26/2 konstituerade sig styrelsen på så sätt att Gunnar Myrhede valdes till ordförande, Roger Larsson till vice ordförande, Tommy Martinsson till sekreterare och Anita Nilsson till vice sekreterare. De två övriga ledamöterna som ingår i styrelsen är Evald Markheden, kassör och Åsa Andersson, suppleant. Det kommer också att bli en förändring på månadsträffarna, då inte som tidigare ordföranden hållit i dem, utan nu kommer styrelsen att hjälpas åt att hålla i de träffarna.

Roger Larsson