Bondebackadagen 2019

Söndagen den 18 augusti, kl 11-14

Välkomna
till den årliga Bondebackadagen
då olika föreningar visar upp sin verksamhet
i den vackra miljön på Bondebacka

- Motala Biologiska förening,
- Biodlarföreningen
- Scouterna
- Friluftsfrämjandet
- Sändaramatörerna.

Tipstävling, provsmakning av örtte, honung,

Besök örtagården, korv med bröd och dryck, underhållning!

- A-foto kommer och visar kikare.
- Resurs- och placeringsgruppen, Motala       kommun, rekryterar familjehem mm.

Ett evenemang för hela familjen!
Välkomna!

MBF:are snickrade insektshotell

Kul, roligt, intressant och meningsfullt hade de 8
MBF-medlemmar som deltog vid tillverkningen av insektshotell med Tomas och Inger Lundqvist, Naturskyddsföreningen i Motala, som instruktörer.

2018-05-27

MBF deltog på trädgårdsmässan

MBF ställde ut på Trädgårdsmässan den 26-27 maj i Stadsparken i Motala. Vi hade en mycket bra placering med tubkikare ut mot Vätternviken som besökarna gärna tittade i. Montern bemannades av våra medlemmar som tog olika pass och hade trevliga möten med besökare vid vår monter. Roger Larsson, styrelseledamot i MBF, intervjuades i Trädgårdssoffan av reporter Bella Linde om vår verksamhet. Det var premiär för Trädgårdsmässan i Motala, och troligen kommer den tillbaka nästa år. Det var en mycket trevlig mässa med många besökare i strålande väder.
/Christer Johansson