Motala Biologiska förening

Upplevelser och gemenskap i naturen
 

Välkommen till Motala Biologiska förening  

Välkommen med på utflykter som lär dig mer om naturen eller kom och lyssna på intressanta föreläsningar i vår trevliga föreningslokal.

Inga förkunskaper behövs för att delta i våra aktiviteter. Tanken är att du i trevlig gemenskap ska kunna lära dig mer om djur och natur.

Aktuellt


Tillbaka till översikten

2022-01-27

Information – program, medlemsavgift mm

Välkomna till ett nytt år med MBF och hoppas du vill fortsätta att stödja föreningen! Inom kort kommer du som medlem att få denna information med post eller e-post. Programmet är klart t.o.m. den 10/4. Därefter kommer nytt program ut.
Vi har tyvärr ställt in månadsträffarna i vår lokal fram t.o.m. april. Vi anordnar heller ingen samåkning. Årsmötet kommer att hållas i större lokal, Poppelgatan 6, den 3 april, se vidare nedan. Styrelsen har beslutat att MBF i år fortsätter med digitalt program via Facebook och hemsidan, men kompletterar med att erbjuda utskick via e-post, så därför behöver alla meddela sin e-postadress till föreningen, info@motalabiologiskaforening.se. Planeringen är att vi ska skicka ut program kvartalsvis till alla medlemmar via e-post. Möjlighet kommer att finnas för den som inte har möjlighet att ta emot e-post att få information om program på annat sätt. Meddela detta i så fall till styrelsen. Ny medlemsavgift för 2022 är för enskild 200 kr och familj 300 kr. Den inbetalas på Pg 473252-5. Höjningen av avgiften görs då MBF under en 3-års period tappat mycket medlemmar, från ca 350 till idag knappt 200. Detta innebär att föreningens inkomster minskat mycket. Hoppas alla har förståelse för detta och vill vara med framöver samt hjälpa till att värva nya medlemmar!

StyrelsenTillbaka till översikten


 

 
 
Post
Karta